Veronika.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima pročitajte u Izjavi o zaštiti podataka

Kiselo vrhnje (12% 20% 30%)

Kiselo vrhnje (12% 20% 30%)

Book Now
[contact-form-7 404 "Not Found"]
kisela_vrhnja

Kiselo vrhnje

Kiselo vrhnje Mini mljekare Veronika dobiva se izdvajanjem masti iz svježeg mlijeka. Njezinom daljnjom pasterizacijom i kasnije fermentacijom dobiva se iznimno gusto i čvrsto vrhnje na potpuno prirodan način bez kemijskih dodataka.

U našem asortimanu proizvoda nudimo vrhnja 12%, 20% i 30% mliječne masti. Blago je kiselkastog okusa no što je vrhnje masnije okus je više slatkasti. Vrhnje Mini mljekare Veronike može se konzumirati svježe ili kao dodatak mnogim jelima.

 

Osvajač (30% m.m.) titule “Zlatna medalja” na međunarodnom ocjenjivanju mlijeka i mliječnih proizvoda na “Novosadskom sajmu 2017.”.

 

Osvajač (30% m.m.) brončane medalje na 30. međunarodnom ocjenjivanju mlijeka i mliječnih proizvoda na “Pomurskem sejmu” u Gornjoj Radgoni.

 

Osvajač (30% m.m.) titule “Velika zlatna medalja” na međunarodnom ocjenjivanju mlijeka i mliječnih proizvoda na “Novosadskom sajmu 2016.”.

 

Osvajač (30% m.m.) srebrne medalje na “11. Danima hrvatskih sireva” u Ludbregu.

 

 

Vrhnja