Veronika.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšala funkcionalnost stranice. Više o kolačićima pročitajte u Izjavi o zaštiti podataka

Maslo

Maslo

Book Now
[contact-form-7 404 "Not Found"]
maslo

Maslo

Maslo ili pročišćeni maslac dobiva se zagrijavanjem i kuhanjem maslaca. Koristi se za pečenje mesa, palačinki (podnosi visoke temperature), rižota i razne pripreme jela. Osim u kuhinji, maslo se koristi u pripremi kozmetičkih preparata, krema i sl.

  • Srebrna medalja – Međunarodno ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda u okviru sajma “AGRA”, Gornja Radgona 2016. godine
  • Zlatna medalja – Međunarodno ocjenjivanje mlijeka i mliječnih proizvoda na “Novosadskom sajmu” 2016. godine.
  • Srebrna medalja – 11. Dani hrvatskih sireva, Ludbreg 2016. godine

 

 

Maslac, kajmak i namazi